image1

Beleef de nieuwe kooksensatie

PITT® by Reginox is een eyecatcher voor uw keuken. 

De subtiel geïntegreerde kookpitten passen in iedere keuken. Klassiek of landelijk, eigentijds of design: PITT® kent geen grenzen. De opstelling van de branders kan naar eigen inzicht worden ingevuld. Met PITT® bent u zelf de ontwerper van uw kookplek.

image2

Functioneel ruimtegebruik

De branders van PITT® bieden, in tegenstelling tot traditionele kookplaten, alle ruimte voor het gebruik van meerdere grote pannen. Het past altijd, zelfs voor de kok die nét iets meer bewegingsruimte nodig heeft.

image3

Koken met power

De krachtige branders hebben een professioneel bereik. 

Iedere kooktechniek (wokken, sudderen, braden, grillen, koken) komt daarmee perfect tot zijn recht. Pitt® heeft ook de unieke, dubbele brander: een gecombineerde brander geschikt voor koken op hoog vermogen (wokken) of op laag vermogen (sudderen). Deze brander levert 30% meer vermogen ten opzichte van een traditionele brander, en wordt slechts met één knop bediend. Functionaliteit zoals functionaliteit is bedoeld.

image4

Front side

Meer ruimte en rust op het werkblad: PITT® by Reginox Front Side. De bedieningsknoppen niet op het blad, maar aan de voorzijde. Minimalistisch en tijdloos. Gecontroleerde, nauwkeurige bediening van de vlam. Dikte van het werkblad bedraagt 100 mm.

image5

Schoonmaken met het grootste plezier

Nooit meer aankijken tegen een vuile kookplaat.

Nooit meer opkijken tegen het schoonmaken van de werkplek.

PITT® is hét antwoord op gepassioneerd koken en fluitend schoonmaken. Naast bedieningsgemak, voorziet de nieuwe kooksensatie in schoonmaakcomfort. Met de kookpitten geïntegreerd in het werkblad, kan de werkplaats eenvoudig en snel worden gereinigd. PITT®: in alle opzichten een verrijking voor de keuken.

image6

Betrouwbaar en veilig

De branders van PITT® zijn uitgebreid getest. 

Deze van Nederlandse bodem afkomstige innovaties hebben een lange, gedegen testfase doorlopen en hoge resultaten behaald. Bij gebruik blijft de temperatuur van het werkblad laag en is er sprake van minimale hitteoverdracht. Alle PITT® modellen zijn uitgevoerd met thermische beveiliging en vonkontsteking. PITT® draagt het KIWA keur en biedt u 5 jaar volledige garantie.

image7

Black Edition

Vuur is op haar mooist in het donker: de PITT® Black Edition.

 Onze krachtige, geïntegreerde branders, tot in het kleinste detail uitgevoerd in zwart. Stijlvol en stoer, tijdloos en functioneel. Meer dan een kleur alleen: het is PITT® tot in de puntjes.

image8

Elke PITT is uniek

Bij PITT heeft u uitgebreid de keuze om uw kookplek te personaliseren. U heeft de keuze uit 20 standaard opstellingen, gaande van één enkele brander tot een combinatie met 6 branders. Een vermogen  van 2 kW, 3 kW of een dubbele brander van 0.2/5 kW. Front Side of Top Side bedieningsknoppen. Branders in aluminium (Original), messing (Professional) of zwart (Black Edition). Ontsteking met netstroom of batterij. Leverbaar voor aardgas of flessengas.